Contact

Marciel Labrijn-Dashorst

Marciel Labrijn-Dashorst heeft met haar jarenlange ervaring als cabin attendant de hele wereld gezien. Door de veranderingen in de luchtvaart besloot ze een andere weg in te slaan. Haar persoonlijke ervaring als mantelzorger maakt dat ze weet hoe belangrijk goede ondersteuning van de mantelzorger is. Marciel heeft mensenkennis, kan snel schakelen, is duidelijk en creatief. Met haar open, energieke persoonlijkheid houdt ze van aanpakken. Haar werkgebied is voornamelijk Arnhem en omgeving.

Leoniek Dashorst

Leoniek Dashorst heeft een verpleegkundige achtergrond, maar heeft er voor gekozen om niet meer aan het bed te staan. Haar persoonlijke ervaring als mantelzorger en in de zorg helpt om een goede inschatting te kunnen maken van de zorgvraag. Leoniek is geduldig, positief en een tikkeltje eigenwijs. Ze vindt het een uitdaging om met een creatieve blik ook buiten de bestaande kaders naar mogelijkheden te zoeken. Haar werkgebied is voornamelijk Drenthe.

Als zussen bundelen we onze krachten en expertise.  Daarmee is ons werkgebied  groter dan alles tussen Arnhem en Borger-Odoorn. Wij zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen voor mantelzorgmakelaars en onafhankelijke cliëntondersteuners.

top